Trött!

image3

Haha, känner mig som den här björnen nu! :P

Är helt slut i huvudet efter ännu en dag med utbildning, så mycket nytt att ta in, men de är roligt också. Ska iaf umgås lite med Malin och Agge ikväll, hoppas också på att Sanna kommer förbi en sväng så att jag får säga hejdå till henne med, för nu är de ju faktiskt bara imorgon kvar, sen far lilla jag till Västerås. Tror de kommer blir skit roligt, men tror också att de kommer bli mycket slit, men de kan jag väl leva med ;P

Imorgon blir de upp tidigt igen för att fara iväg på den sista utbildningen här i stan, sen blir de hem och packa och umgås lite med familjen och kanske att jag far förbi syster en sväng med så att jag får gosa lite med lillfjärten innan jag beger mig av på torsdag morgon kl 8.


Nu blir de handla med mammi och sen Malin!


Kort och gott!


Min helg har varit ganska så rolig faktiskt, började som sagt i fredags och hade myspys hemma hos Malin, de var trevligt  : )


Lördagen var rätt lugn från början, men sen skulle vi brudar fara upp på dans i Nordanede men de visade sig att de var en rejäl flopp, 40 åringar och uppåt och dyrt som fasen så de skippade vi och for till Ånge istället!
Blev Mittis där och de var väl trevligt..

Störd som man är då så bestämde jag och Agge att vi skulle stanna kvar och fara hem på söndagen, de var ju dumt nu såhär i efterhand när jag tänker efter, men de var ju ett plus i kanten med de hela också å de var ju att jag fick tillbaka min kofta : )


Igår for också Malin iväg :( Var lite tungt där på tågstation när vi skulle säga Hejdå, men de gick ju relativt bra ändå. Nu är de bara att vänta och hoppas på att hon uppdaterar bloggen så att vi får veta hur hon har det.


Idag har jag börjat min utbildning på Bauhaus iaf, verkar som att de är en bra grupp jag har hamnat i. Har vart en rätt tuff dag med mycket information, så nu bara snurrar de i huvudet på mig, men jag vänjer mig väl :P På torsdag far vi iaf till Västerås och fortsätter utbildningen där, de ska bli skoj!


Vinkväll

Ikväll har vi suttit hemma hos fröken Östlund och haft myspys med mat och dryck.
Blev en lyckad kväll med mycket skratt och saker som jag sent kommer att glömma ;P

Imorgon bär det av upp mot skogen för lite dans med brudarna, får se om de blir så roligt som de brukar vara. Men som sagt, de visar väl sig imorgon om det bara var en jävla tabbe lr om de var värt pengarna!

Tack brudar för en kanonkväll :D

Nu blir de sängen.

Natti

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0