2010-01-27

Dagen i det stora har väl inte vart så himla rolig för mig, vaknade med feber sen har jag mest sovit hela dagen och inte gjort så mycke mer. Men har insätt att de är bra att sova när man är sjuk, man blir fortare frisk då och jag har iaf bestämt mig för att vara frisk på fredag, om man nu kan bestämma de.. Så himla tråligt att ligga hemma och vara sjuk, jag vill ju jobba och ha en vanlig vardag liksom.


Idag kan man väl säga så kommer Sanna hem också, som jag har saknat den människan, men nu är du hemma igen gumman :D


Blir hemma från jobbet imorgon också, så då blir de bara till att sova och äta piller så att jag blir frisk!



Natti, hej

2010-01-26

 

Vaknade på helt fel sida idag, måste ha drömt nå sjukt mycke inatt, känns som att jag nästan inte sovit något alls, hade hjärtklappning när jag vaknade som att jag skulle ha vart helt livrädd, men kan inte veta vad jag drömt, men har en sjukt obehaglig känsla i kroppen..


Ledig idag och de känns sjukt skönt : ) Blir nog en fika med Madde inne på stan sen, länge sen jag umgicks med den lilla pinglan nu, så de ska bli trevligt! Ikväll blir de nog bara lugnt med en film kanske.

 


2 dagar kvar tills min Sanna kommer hem också, som jag saknat dig vännen.  Men snart får vi leka igen och fasen vad roligt vi ska ha på lördag gumman <3


Nu blir de till att diska och sen klä mig för en fika på stan!

Hejdå!


Labyrint!

 

 

Förvirrad, jo tack! Känns som att jag är just i denna labyrint och inte har en aningen hur jag ska ta mig ur den. Men varför i hela helvete ska man tänka så förbannat mycket?! Fel att bara ta dagarna som dom kommer och hoppas på de bästa, men tydligen så sätter huvudet stopp för de ibland... Men en sak vet jag, kommer klara denna labyrint också vad en som händer :D

RSS 2.0