Linköpng!

Här komme vi! Ska bli riktigt roligt att fara, håller på att tvätta nu så att jag ska få lite rena kläder som jag kan ta med mig! Sen blir de ut till birsta och handla lite vin och kolla om jag hittar nå kläder, sen bär de av! :D

Malin, snart ses vi!! Längtar så sjukt mycket även fast att de inte är nå länge kvar alls!

Näe nu kallar tvättstugan :D

Haddibra!

Ååh!

Så jävla less nu, har inte kunnat sova en enda minut inatt så halv fem gav jag upp och gjorde mig i ordningen med tanke på att jag ändå skulle upp fem, så nu sitter jag här klar och allt och bara väntar på att få fara på jobbet. Känner mig jävligt pigg  med tanke på att jag inte sovit något, men de kommer väl ikväll!

Efter jobbet ska jag fara och byta däck sen blir de till att innhandla en liten sak som behövs till helgen!! Nu blev du nyfiken va Malin?? :P Ska bli så roligt att få komma ner och se hur du har det i stora linköping gumman, längtar så och nu är det ändast två dagar kvar tills att vi kommer :D:D

Näe nu ska jag ta & kika lite på tv och äta lite frukost, jag har ju all tid i världen nu å de känns faktiskt ganska så skönt, för i vanliga fall brukar jag flyga runt som en stressad idiot innan jag ska på jobbet!


Kanske skriver nå rader till sen ikväll! 






Haddibra!
 

En evig väntan!

Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att mamma ska komma hem, ska dricka lite kaffe med henne, sen ska jag nog gå hem å mysa lite tror jag. Har varit här sen kl 15,30 idag typ, bara sutiit och tråkat, som tur var så kom Agge hit en sväng och drack kaffe med mig å pratade en massa.
Mår iaf mycket bättre idag och lederna börjar ge med sig men dock fortfarande med hjälp av lite alvedon, har dock inte tagit nå många idag så de är ett tecken på att jag börjar bli bra igen.
Pratade med Malin förut, blir så glad när jag får prata med dig gumman. : ) Saknar henne nå sjukt mycke, men nu är de inte länge kvar tills man får träffa henne :D

Besiktade även bilen i fredgas innan jobbet och jag måste ju säga att jag blev stolt över min lilla skrutt. endast 3 st 2:or å de var bara små saker så de kändes ju riktigt bra de : ) Tur jag har mosters karl som kan laga den till mig, blir inte så mycket pengar då, de ända som kostar är att köra bilen till Fränsta, men de kan jag fan ta när jag slipper lägga ut flera jävla hundra för att åka på en riktig bilverkstad!

Nu blir det till att koka lite kaffe så att de är klart tills att mammi kommer hem!!




Haddibra!

Förjävligt!



Helgen som varit har rent ut sagt varit förjävlig, i fredagskväll blev de bara skit jag mådde asdåligt, vaknade på lördagmorgon och mådde fortfarande skit och hade feber, så de blev till att vara hemma från jobbet då. Blev inge vidare glad med tanke på att vi skulle ha jobbfest och allt, men de är väl bara att ta när men blir sjuk! Nu är iaf feber borta tror jag, tar ju tabletter hela tiden för jag har så ont i lederna så de är ju svårt att veta om jag har feber eller inte, men känns inte som om jag har de längre!

Ikväll så kom Sanna och hälsade på mig, så då tog vi och kollade på Björn Gustafsson, för hon hade inte tittat på den än, ja vi skrattade kan jag juh lova! Rooobert, jag är yyyyyr :P Ja, den filmen kan jag nog se om tusen gånger om, om de så ska behövas!

Imorgon blir jag hemma från jobbet också med tanke på att min kropp inte riktigt mår som den ska, men på onsdag ska jag iaf jobba, är ledig på tisdag så jag får som långledigt, inte för att de känns nå bra med tanke på att jag hatar att vara hemma å sjuk och ligga och tänka på hur sjukt mycket pengar som man förlorar på de hela : / Uscha, jag vill bara tillbaka på jobbet nu!

Nu blir de lite tv sen sängen.


Haddibra, Natti!



blabla

Var ett tag sen jag skrev nu, men har inte haft ork. Men nu ska jag väl kunna ta mig lite tid till de!

Igår så var jag Agge och Malin duktiga och drog oss mot gymmet för att träna lite, jäkligt skönt måste jag säga. På kvällen så for jag och Agge dit igen för att gå på ett spinningpass, jadu de var roligt men tufft :P
Efter de kom mamma och hämtade mig här hemma sen for vi ut på birsta och handlade lite saker hem som jag behövde, blev riktigt fint i hallen måste jag ju säga.

Idag har jag bara städat hela dagen så nu sitter jag här och har så jäkla trist bara för att jag redan gjort allt jag kan göra. Funderar faktiskt på att ta en sväng förbi syrran och surra lite över en kopp kaffe :)

Imorgon och hela helgen blir det till att jobba och jag vill verkligen inte kan jag säga.
På Söndag fyller även Agge 20, storpropp du ska bli nu då :P Så då blir det väl iaf till att gratta henne!

Maaaalin, jag saknar dig. Kom hem nu! <3

Hadebra


RSS 2.0